Google Adsense / Politika Merkezi Güncellemesi
Google bu sabah iki yeni Güncelleme yayınladı. 1) İhlal durumunda Sayfa Düzeyindeki Reklamları Kaldırmanın yeni özelliğini etkinleştirme. 2) Yayıncılar için AdSense kullanan yeni bir Politika Merkezi oluşturmak, böylece web sitelerini daha iyi bir şekilde etkileyen politika eylemlerini anlayabilmeleri.

Google AdSense Sayfalardan Reklamları Kaldırma Vs Tüm Site https://t.co/LEoSDCclcR



https://www.tripswe.com

Sayfa Düzeyindeki Reklamların Kaldırılması:
Bu nedenle, temel olarak bu yeni Google politikası, reklamları sitenin tamamından kaldırmak yerine bir tür ihlalle sonuçlanan bir sayfada kaldıracaktır. Geçmişte, tüm site cezalandırıldı, ancak şimdi Google bu yeni politikayı etkinleştirdi.

Sayfa düzeyinde eylemler ile site düzeyinde -> Google AdSense artık reklam politikalarını ihlal eden yayıncılarda daha kolay ilerleyecektir. Https://t.co/Zjg6LLqLfg

- Glenn Gabe (@glenngabe) 15 Mayıs 2017



Google şunları söyledi:

Tarihsel olarak, çoğu politika ihlali nedeniyle, bir yayıncının sitesindeki tüm reklamları kaldırıyoruz. Sayfa düzeyinde politika eylemini içerik ihlalleri için yeni varsayılan olarak kullanıma sunduğumuzdan, belirli sayfalarda reklam göstermeyi bırakarak, bir sitenin iyi içeriğinin geri kalanında reklam bırakmayı durdurabiliriz.

adwords uzmanı ayrıca gerektiğinde ve gerektiğinde site düzeyinde işlem yapabileceklerini de belirtti.



Google ayrıca gerektiğinde ve gerektiğinde site düzeyinde işlem yapabileceklerini de belirtti.

AdSense kullanan yayıncılar için yeni politika merkezi:
Tüm dünyadaki yayıncılar için yeni bir Politika Merkezi. Böylece, sitelerinin veya sayfalarının neden ihlal edildiğini anlayabilirler ve sorunları tekrar izleyebilmek için sorunları çözebilirler. Yeni Politika merkezleri, yayıncıların kendileriyle Google arasında daha fazla şeffaflık olacağı için cezadan kurtulmayı kolaylaştırıyor.

Google ayrıca, yayıncıların politikayı anlayabilmeleri ve işlerini daha iyi bir şekilde geliştirebilmeleri için farklı yayıncı platformları için AdSense'in yanı sıra daha fazla politika merkezinin de olacağını söyledi.

Yorumlar